Fem energitips för dagar med höstglöd.

IMG_4506Höst- och vinterbalans

Att vara i balans eller inte, det är frågan? Eller är det frågan? Jag brukar säga att mest viktiga av allt är att vara balanserande, dvs. ha förmågan att reglera sin balans utifrån sin reaktion på allt som händer mitt i livet, här och nu.

Så här mitt i hösten förväntas vi fortsatt ha extra resurser efter sommaren, dvs. ”laddat våra batterier”, vara utvilade, ha mer ork och kraft att ta tag i allt här och nu. Livet händer så det gäller att ta livet i sina egna händer MEN utan allt för mycket krav, press och överskattad förväntan på att man ska hinna med precis allt man har planerat och bokat in. Var snäll mot dig själv och vila inom dig själv.

Här kommer fem energitips för sköna dagar med höstglöd.

  1. Meditera 5-15 minuter varje morgon. Blunda. Andas medvetet. Vila tanken.
  2. Ta en wellnesswalk (lugn och meditativ promenad) minst 3 ggr per vecka.
  3. Unna dig mikrosömn efter jobbet och inför ditt vardagsmys. Sov en kvart.
  4. Bada så ofta du kan, ute eller inne.
  5. Planera din tid och ta vara på tiden på ett balanserande sätt.

Medlem i Lefterow.com? Glöm inte att logga in på din digitala hälsoplattform och ta del av många må-bättre tips för din hälsa i höst. Det finns många spännande webinars (live föredrag online) som du kan boka! Gör en god kopp te, surfa in via dator, padda eller iphone så ses vi online! Basmedlemskap är alltid gratis Bli medlem idag. Klicka här.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, en digital wellnessklubb för dig som vill ta hand och din hälsa och välbefinnande på bästa sätt. 

%d bloggare gillar detta: