Meditativ skrivarkurs – ny onlinekurs med start 28 februari

Ny onlinekurs med Annette Lefterow startar den 28 februari

Lär dig konsten att skriva som en effektiv hälsometod för att dämpa stress, koppla av och stärka din mentala hälsa

Meditation kan utföras på många olika sätt. Det finns traditionell meditation med fokus på andningsövningar till mer kreativa och meditativa övningar i form av promenader, långsam rörelse, guidad meditation, dans och musik. 

Skrivandet har länge använts som ett effektivt hjälpmedel att reflektera kring och hantera både känslor och upplevelser, oavsett om man skriver dagbok eller jobbar mer strukturerat med skrivövningar. Att-göra-listor, visualiseringsbok, memorera sina drömmar, inlärning vid studier eller bara skriva för att man tycker om att skriva.

I denna kurs får du hjälp att komma igång med skrivandet ur ett meditativt perspektiv. Kursinnehåll:

Skrivhörnan, skrivstunden, andningsövningar, guidad meditation, skrivövningar, yogaövningar för kreativ kraft och litterära knep för ett mer stressfritt liv. Du får bl.a. lära dig att skriva en guidad meditation. 

Fatta pennan och var med på en inre skrivarresa. Lär känna författaren inom dig. Skriv dig till mer harmoni och inspiration. 

Kursen består av 4 kursbrev och 4 kurstillfällen online (missar du sändningen kan du ta del av reprisen i efterhand)

Kurstillfällen:

Söndag den 28 februari kl. 10.00

Söndag den 28 mars kl. 10.00 

Söndag den 25 april kl. 10.00

Söndag den 30 maj kl. 10.00 

Varje kurstillfälle är ca 45 – 60 minuter. Om du missar sändningen har du tillgång till reprisen under kursens 4 månader.

Pris 495 kr 

Betalas med Swish till nr. 123 070 18 54 (ange skrivarkurs och din mailadress)

Kursledare: Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness och författare. Med 35 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon har gett ut 8 böcker inom hälsa och livsstil samt skriver för media. Det personliga skrivandet är en framträdande del inom Lefterow-metoden. Annette delar med sig av sina personliga övningar och hur hon själv jobbar med skrivandet som del av sin meditation och livsstil. 

Dagens wellnesstips med Annette Lefterow

%d bloggare gillar detta: