Make a wish…

Happy TapperDet sägs att bön och tacksamhet är två starka krafter som kan påverka oss med oanade krafter och möjligheter. Det talas om vikten av vår tankes kraft och hur vi kan påverka vårt liv med vår tanke, som ett slags trollspö. Kanske är Tingelings magiska skimmer en förnimmelse av just detta….

Kärleken är som en naturkraft. Den kan komma sakta med vinden, långsamt försvinna i en öken utan vattenhål eller drabba oss utan förvarning som en tornado..

Vi känner. Vi upplever. Vi älskar. Vi förlorar. Vi vinner. Vi återhämtar. Vi förvaltar. Vi brister. Vi segrar. Vi kämpar. Vi tror. Vi misstror. Vi längtar. Vi saknar. Vi skrattar. Vi gråter. Vi fortsätter dag ut och dag in…

Var snäll mot dig själv. Du förtjänar din egen omtanke. Alla är vi hjältar i vårt eget och i andras liv.

Be good. Do good. Feel good.

Live it up. Drink it down. And have no regrets. Because in the end all that you did, was exactly what you wanted to do – Marilyn Monroe.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com 

 

%d bloggare gillar detta: