Julaftonsmeditation online!

46991_10151428093222710_1336577038_nLedsen, ensam, trött, stressad?

Julaftonsmeditera online kl. 09.30 med
wellness-experten Annette Lefterow.

På julaftons morgon leder wellness-experten Annette Lefterow ett gratis webinar med lugnande andningsövningar och affirmationer som stärker och tröstar. Det kallas även för kärleksmeditation då syftet är att stärka jaget, inre kärlek och omtanke om sig själv.

Julaftonsmeditationen är för alla som är ledsna, ensamma, trötta, stressade och i behov att landa i lugnet av julaftonen.

Webinaret är gratis och som deltagare är man anonym. Man anger bara en mailadress för att kunna koppla upp sig via sin dator, surfplatta eller mobil. Före och efter meditationen kan man chatta både privat med Annette eller med hela gruppen. Annette stannar kvar i etern och ger stöd och hjälp till de som behöver lite extra omtanke och kärlek.

Här anmäler man sig:
http://webinarjam.net/webinar/go/14249/d12b8e6693
Julaftonsmeditationen börjar kl 9:30.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com

 

%d bloggare gillar detta: