Påsktävling – vinn en plats på onlinekursen som börjar idag!

I dag den 1 april börjar en ny månad med onlinekursen Livsbalans på 30 dagar.

Tävla och vinna en plats för dig eller ge bort till någon du vill inspirera! Vi lottar ut 8 platser enligt metoden 8 vägar mot hälsa och livsbalans.

Kom i livsbalans på 30 dagar är en onlinekurs för dig och alla som vill lära dig mer om egenvård och hur du tar hand om din hälsa på bästa sätt.Kursen följer Lefterow-metoden och Annette Lefterows hälsofilosofi som baserar sig på 8 vägar mot bättre hälsa genom yoga, pilates, meditation, träning, ayurveda, träning, mat, dans och spa.

Du får bl.a. dagens kursbrev med hälsosamma tips och dagens övning, 4 webinar (föredrag online)  (webinar 1 om yoga och pilates, webinar 2 om meditation och ayurveda, webinar 3 om träning och mat samt webinar 4 om spa och dans) Dessutom ingår e-boken, Din guide till wellness och digitalt medlemskap plus i Lefterow.com under din kursperiod (värde 125 kr) Kursens värde är 795 kr

Tävla här genom att berätta varför just du vill vinna en plats.

Skicka ett mail till info@lefterow.com och berätta varför just du vill vinna en plats eller ge bort till en vän som behöver en nystart!

Tävlingen stänger kl. 20.00 idag söndag. 

Lycka till och Glad Påsk med mycket ljus, värme, glädje och kärlek!

Läs mer om kursen här

Om författaren
 och kursledaren:

Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness, välkänd hälsoprofil och författare. Med 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker samt ett TV-format, Wellness-skolan. Hennes företag Wellness by Lefterow driver en digital hälsoplattform, Lefterow.com, med wellness online för privatpersoner och företagskunder samt arrangerar utbildningar i Lefterow tränings- och wellnesskoncept.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, en digital wellnessklubb för dig som vill ta hand om din hälsa och komma i livsbalans. Missa inte att prova månadens pass – pittayoga (ingår i basmedlemskap som alltid är kostnadsfritt)

 

%d bloggare gillar detta: