Digital sommardetox

Koppla ner. Koppla av. 

Vi lever i en allt mer uppkopplad värld. Mobiler, ipads, Netflix och youtube. Det är som med allt annat här i livet. Det kräver sin balans. Hur ser ditt digitala användande ut? Sätt en strategi för ditt digitala du. Välj mobilfria timmar eller dagar. Stäng av. Koppla ner. Koppla av. Stäng av notiser och välj själv när du ska checka av status, mail och annat. Var inte tillgänglig dygnet runt. Ta paus från dina sociala medier. Det gäller inte att undvika. Det gäller inte att överdriva. Det gäller att balansera.

Vila. Aktivera. Koppla ner. Koppla av.

Digital övning

Fundera kring dina uppkopplade vanor och hur du kan anpassa din skärmtid för att skapa mindre stress. Gå igenom dina inställningar, aktivera nattljus på kvällen, stäng av notiser och städa i dina sociala medier. Vem vill du vara online? Var rädd om dig och din integritet. Här följer en guidad meditation med fokus på mental detox. Andas lugnt…

Dagens wellnesstips från Lefterow.com

 

%d bloggare gillar detta: