Mellan balans och obalans…

IMG_2225Vad innebär det att vara i balans eller obalans?

Själv tänker jag på balans som en ständig förändring, så som allt annat. Det är magin i det som sker mellan balans och obalans, en rörelse som pågår och påverkar oss i vår strävan att må bra och leva väl.

Det enda som är beständigt är själva förändringen. Ställ dig på ett ben och du kommer att känna hur foten du står på strävar efter att balansera hela din kroppsvikt med en liten och lätt rörelse. Ibland ger balansen vika och du vinglar till lite lätt. Du pendlar mellan balans och obalans.

Det som är viktigt är att behålla fokuset på din andning och närvaro, oavsett om balansen utmanar dig. Livet är en berg- och dalbana. Varje dag är ett nytt liv i livet. Come rain or come shine.

Livet händer så ta ditt liv i dina egna händer.

Balance is the key to life.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com

 

 

 

%d bloggare gillar detta: