Vila inom dig själv…

12009719_10153671857912710_7810558223769019443_nVissa dagar springer iväg.. Allt går fort… Minut för minut förbrukas snabbt och kommer inte åter. Det gäller att vara närvarande så att man hinner upp-leva livet som är här och nu.

Vi har alla dagar som bara försvinner i kampen om att få tiden att räcka till! Idag har jag haft en sådan dag med förflyttning från stad till stad med försenat tåg, checka in på bokmässan, hitta rätt till monter, hitta rätt till scenen, föreläsa, prata med deltagare, förflyttning till nästa event, invänta föreläsning, föreläsa, kommunicera och förflyttning till  ett hotellrum… Allt går i ett men mitt i allt detta så andas jag lugnt, blundar och vilar inom mig själv, tillåter mig att röra mig långsamt, observera det som sker, vila i tanken och bara vara mitt i dagen… Det medvetna andetaget gör underverk för kropp, tanke och själ. Det balanserar tempot och får varje minut att räcka till!

Det är mitt wellnesstips till dig idag! Vila inom dig själv, även när det (eg.) inte finns tid för vila! Lite ger mycket. Mikropaus. Mikrovila. Balansera.

LEFT0003_Bok_20150610_Sälj_FramsidaBefinner mig i Göteborg och på bokmässan med min nya bok, Din guide till wellness. Underbar mässa och såååå många böcker i sin helhet! Tänkte idag: undrar hur många ord som sammanlagt finns här på mässan om man räknar alla tusentals böcker som finns på plats.

Ordet är tidlöst. Böcker bär budskap. Läs och lär. 

Godnatt från Göteborg 🙂

Dagens wellnesstips från Lefterow.com 

 

 

%d bloggare gillar detta: