Kärleksmeditera på alla hjärtans dag!

IMG_7374Alla Hjärtans Dag.

Kärlek är en energi som finns inom oss, runt om oss och överallt. I kärlekens energi finns krafter som är läkande, stärkande och positivt förändrande. Kärleken vibrerar, sänder, mottager, växer och expanderar när vi tonar in och använder den.

Kärlek finns i både vänskap, äktenskap och ensamhet. Kärleksmeditation är ett enkelt och effektivt sätt att få värme, harmoni och glädje att pulsera i dagen.

Kärleksmeditera så här:

Sätt dig på golvet i en cirkel av tända värmeljus eller blockljus. Välj gärna 8 ljus som symboliserar evigheten och livets eviga cirklar. Sitt på varma filtar eller kuddar (alternativt en yogamatta)
Blunda och fokusera på din andning. Vila i andningen minst fem minuter medan du landar i medveten närvaro och låter allt stanna upp och vara här och nu. Fokusera sedan blicken på en punkt framför dig och tona in till ljusens små flackande rörelser runt om dig som symboliserar känslor, intensiva, spontana och flyktiga.
Visualisera sedan allt som får dig att känna kärlek och tacksamhet. Låt varje ljus representera en ”god” sak i ditt liv. Känn sedan hur varje ljus sänder kärleksenergi i etern och hur du blir mottagare för detta. Låt kärlekens energi strömma in och absorberas i din kropp, tanke och själ.
Avsluta med följande mantra: ”Jag tar nu tacksamt emot kärlekens energi i mitt inre och låter kraft, energi och magi flöda inom mig. Jag är ett med mitt här och nu och vilar inom mig själv. Jag är sändare och mottagare av kärlek.”

Be love. Feel love. Give love.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com 

%d bloggare gillar detta: