Wellness och julen dag 1

IMG_3353Idag börjar alla former, versioner och upplägg för julkalendrar runt om i landet! Förr köpte vi en fin papperskalender men nu finns det appar, erbjudanden och diverse sätt att följa tusentals och tusentals av julkalenderteman 😉

Här på Dagens wellnesstips blir det jultema och julkänsla men med balans som alltid!

Idag börjar e-kursen Kom i livsbalans på 30 dagar och även den har jultema. Vi ska jobba med att dämpa julstress och komma i bästa nyårsbalans inför 2017, dvs vi tar ut nyårslöftet i förtid! Börja här och nu helt enkelt.

Varje dag fram till julafton erbjuder vi dessutom 50 % rabatt på en utvald produkt från Lefterow.com shop. Idag gäller rabatten vår e-kurs och för dig som vill hoppa på kursen här och nu så finns det goda chanser. Live-sändningen börjar i kväll kl. 18.30 men du kan titta på reprisen under kommande 48 timmar. Läs mer om e-kursen här.

Uppge rabattkupong: dagenswellnesstips i kassan.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, en digital wellnessklubb för dig som vill ta hand om din hälsa och komma i livsbalans. Registrera ditt medlemskap idag!