Wellness och julen dag 2

IMG_0589Styrka och balans i sociala medier. Var rädd om dig!

Yoga bygger styrka, balans och smidighet i kropp, tanke och själ. Med en mångtusenårig tradition får vi ta del av detta kunskapsarv i vår nutid. Men det som inte fanns där och då var internet! Här och nu behöver vi balansera vår närvaro i både vardag och på nätet.

Yoga på nätet?!😉

Internet. Alltid öppet. Ständigt närvarande. Uppkopplat och aktiverat.

Så har det inte alltid varit men oavsett generation och ålder är internet och vår digitala närvaro något som blivit mer naturligt för oss än någonsin. Vi förväntar oss att det ständigt finns där. Eller?

Men det fanns en tid då vi endast kunde kommunicera med stationära telefoner och traditionell post. Frimärken och telefonkort låg alltid högt upp på inköpslistan. Det har gått fort framåt i vår nutid kan man lugnt säga.

Yngre eller äldre, vi vänjer oss snabbt och åker alla med i karusellen om vi inte kliver av ibland och väntar på nästa tur.

Fall inte offer för ett beteende som du inte väljer själv. Att skapa balans handlar om att fatta beslut baserat på insikt och kunskap om dig själv och den du är samt vill vara.

Stanna upp och tänk över din närvaro på nätet. Är den som du vill att den ska vara? Eller behöver du balansera den bättre? Insikt och medvetenhet leder dig till rätt strategi.

Vi lever i en fantastisk kommunikativ era. Det gäller bara att hitta en bra balans. Njut av nutidens möjligheter och var rädd om dig själv!

Skapa styrka, balans och smidighet – även på nätet.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, en digital wellnessklubb för dig som vill ta hand om din hälsa och komma i livsbalans. 

%d bloggare gillar detta: