Sjung, hellre än bra! Våga, för det gör jag!

”Säg det med ett leende och med en glimt i ögonvrån!”

Hälsa och harmoni handlar också om att våga prova, våga göra och våga vara lite annorlunda. Tänk på något du inte är van att göra. Prova det! Gör det! Att bryta och byta rutiner är välgörande, stärkande och befriande. Du behöver inte vara bra på allt du gör! Skippa prestationen och bjud dig själv på dig själv.

Att sång är bra för hälsan är ett faktum oavsett om du kan sjunga eller inte. Uttrycket ”sjung ut” säger mer än tusen ord. Så dagens wellnesstips är att du sjunger lite och varför inte spela in en film och dela lite glada melodier i all enkelhet med dina vänner 😉

Ja, här får du några gamla godingar av mig. Svenska gamla sånger som är perfekta för den svenska folkhälsan. Sjung, hellre än bra. Våga du med, så som jag 🙂

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, en digital wellnessklubb för dig som vill ta hand om din hälsa och komma i livsbalans

 

%d bloggare gillar detta: