Mental styrketräning dag 1

Denna vecka kör vi mental styrketräning och 7 dagars övningar som stärker din mentala kraft, hjälper dig att fokusera i nuet med en medveten tanke och närvaro.

Övning 1

Stilla din tanke.

Att ta kontroll över sin tanke kräver träning och fokusering. Uppmärksamma dina tankar under dagen och lägg märke till vad du tänker på, vilka tankar du oftast upprepar och vilka känslor som detta medför.

När du tänker tankar som försvagar din mentala kraft och får dig att tappa energi, uppmärksamma dessa tankar extra noga så att du kan identifiera ditt sk. tanke-damm. Många tankar är onödiga och bara resultatet av vår förmåga att upprepa rutiner.

Genom att uppmärksamma dina negativa tankar kan du medvetet ”stoppa” dessa i tankens stund.

Det är den goda tanken som räknas. 

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, din digitala wellnessklubb på nätet

Nyårsbalans på 30 dagar med start på Nyårsdagen 2019. En special edition onlinekurs. Boka nu och få ett 2019 årsmedlemskap plus i Lefterow.com värde 995 kr som gåva. Klicka för att läsa mer här och nu!