Stråla. Älska. Le och ge.

Fly high on the wings of your life.

Stråla. Älska. Ge och le.

Tänd ditt inre ljus.Våga lysa som den stjärna du är. Tillåt dig att känna dig vacker, stark och vibrerande av livskraft. Sträck på dig själv och din självkänsla. Beundra dig själv och låt andra beundra dig.

Älska. Ge och få. Allt du ger energi ökar i energi. Tänk stärkande tankar. Ta kraftfulla kliv i livet. Gå med styrka och passion. Brinn av livspassion. Visualisera att du är precis den du är och önskar att vara fullt ut. Älska dig själv.

Ge och le. Le mot din omgivning. Ge och få. Få och ge. Ge och le. Le mot dig själv varje gång du passerar en spegel. Låt både ditt inre och yttre leende vända tillbaka till den vackra människa du är.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com

%d bloggare gillar detta: