Livsbalans i en obalanserad värld….

Livet här och nu med en orolig värld där coronaviruset tar fart, terror och våld härjar fritt, miljöångest och mental ohälsa dansar tanke i tanke och tidspress skapar livsstress på alla fronter. Hur uppnår man livsbalans mitt i allt detta? Visst önskar vi alla en bättre balans här på moder jord och att alla orättvisor skulle ge vika men med dagarna som går, som i sin tur är ditt liv, är det viktigt att inse, verka för och fokusera på att livsbalansen och dansen finns inom dig.

Du är din egen balans och din egen livskraft. Även om livet runt omkring är allt annat än perfekt så har du din perfekta hälsa inom dig. Ingen annan har tillgång till dig. Bara du. Här och nu.

Livets dagar kan gå upp och ner i den eviga förändring som kan liknas vid en berg- och dalbana. Tre livsviktiga redskap på livsresan är: tro, hopp och kärlek. Utöver det självkänsla, mental och fysisk styrka samt ödmjukhet och respekt.

Att vara sin egen bästa vän är mer aktuellt än någonsin. Att lyssna till sin intuition och gå på sin magkänsla kan vara det som är avgörande för allt som är. ”Desto mer i livsbalans, desto mer allert. Desto mer styrka, desto mer handlingkraft.”

Mitt livsråd till dig är att kämpa för din hälsa, din harmoni och din livskraft. Ge aldrig upp. Börja om med varje ny dag som är ett nytt liv i livet.

Meditera ofta. Sov bättre. Aktivera dig varje dag. Ät väl och viktigast av allt… tänk hoppfulla och lyckliga tankar. Och tvätta händerna ofta, använd handsprit och undvik att peta dig med händerna i ansiktet när du är ute på språng… 😉

Din guide till wellness,

Annette Lefterow

%d bloggare gillar detta: