Medveten tacksamhet

Happy TapperTacksamhet anses vara en av de mäktigaste och mest påverkbara energier/tankar/känslor som finns. Det finns studier, tester, teser och visioner kring hur tacksamhet påverkar oss positivt och hur medveten tacksamhet kan förändra vårt liv snabbt, effektivt och oväntat.

Varför inte prova medveten tacksamhet som så många har provat och konstaterat fungera?!

Börja skriva en tacksamhetsjournal idag. Skapa som rutin att du varje morgon när du vaknar skriver ner 5 saker som du är tacksam för. Addera en bild som påminner dig om tacksamhet, kärlek och glädje. Köp en vacker och inspirerande lite anteckningsbok eller ladda ner den populära appen Gratitude Journal by Happytapper. Läs mer om den här. 

Dagens wellnesstips från Lefterow.com (som är tacksam för att du har läst dagens wellnesstips)

 

%d bloggare gillar detta: