Din dagliga tankedusch

Bild 1Din dagliga tankedusch

Avsätt några minuter varje dag till att rena och rensa dina tankar. Gör det på en plats där du kan vara ensam en liten stund. Sitt i skräddarställning eller på en stol. Du kan också ligga ner, men undvik att somna 😉 Meditation är en aktiv vila. Börja med att fokusera på dina andetag. Känn hur du andas in och ut i ett behagligt och jämnt tempo. Slappna av mer och mer. Försök sakta att släppa taget om alla dina tankar. Känn hur du saktar in dig själv och vilar på insidan. Låt dina tankar vara frånvarande. Uppmärksamma istället din känsla och din energinivå. Känn hur du fyller din existens med ljus, kärlek, kraft, energi, vilja och obegränsad förmåga. Fortsätt att andas och fokusera på stillhet. Gör denna övning helst varje dag.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com

 

%d bloggare gillar detta: