Woman in Red

IMG_0330Boka dina biljetter till årets Woman in Red.

Den vanligaste dödsorsaken hos svenska kvinnor är hjärt- och kärlsjukdomar.
Men vi vet alldeles för lite om kvinnlig hjärthälsa. För att samla in pengar till forskningen och driva opinion för rättvisare och bättre behandling driver 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa kampanjen Woman in Red varje år i mars. Sedan 2011 har närmare tre miljoner kronor delats ut till ett tjugotal forskare verksamma i Sverige. Stipendierna delas ut i mars varje år. 1,6 miljonerklubben har även tidigare bidragit till hjärtforskningen på olika sätt med drygt 2,5 miljoner kronor.

Helsingborg 2 mars

Stockholm 4 mars

Örebro 4 mars

Eskilstuna 7 mars

Borås 8 mars

Göteborg 8 mars

Ljusdag 8 mas

Ystad 8 mars

Östersund 8 mars

Linköping 9 mars

Umeå 11 mars

Sundsvall 12 mars

Gävle 16 mars

Luleå 17 mars

Malmö 20 mars

Falun 22 mars

Boka dina biljetter här!

Dagens wellnesstips från Lefterow.com 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: