Min wellness online…

  

Här kommer en wellness-hälsning från mig till alla er kära läsare. Dagens wellnesstips blir ett personligt inlägg från mig, för att önska er alla en riktigt glad påsk med stort tack för att du läser mina wellnesstips. 

Det är nu snart ett år sedan jag öppnade min digitala hälsoplattform http://www.lefterow.com efter ytterligare två års planering dessförinnan….
Jag är överväldigad av responsen, kommunikationen med alla medlemmar, uppstarten av alla inspirerande wellnessguider som, precis som jag, vill verka för folkhälsan.
Tack för allas ert engagemang enligt mitt motto ”hälsa för allt och alla”…
Nu kör vi vidare med passion för att wellness ska bli en naturlig del av vår vardag.
Nu kan du dessutom boka ditt eget wellness hemma party med en av våra wellnessguider (med reservation för att vi ännu inte finns i ditt område, men då finns ju du?!)😉 Och snart öppnar wellnessportalen med alla mina wellnessguider som kommer att blogga för fullt!
Wellness-hälsningar,
Annette Lefterow
Din guide till wellness
Dagens wellnesstips från Lefterow.com

%d bloggare gillar detta: