Kom i livsbalans på 30 dagar. Premiär för ny e-kurs!

LEFT0003_Bok_20150610_Sälj_FramsidaKom i livsbalans på 30 dagar med Lefterow-metoden.

Varje månad startar vi upp fyra nya grupper online som under ledning av Annette Lefterow följer hennes hälsometod med åtta vägar mot bättre hälsa och välbefinnande genom wellness.

Välj den kurstid som passar dig bäst för live webinars. I övrigt har du tillgång till allt material online, dygnet runt.

Följande kurser startar i november:

Morgonkursen: Måndagar kl. 08.00 – 09.00 – anmäl dig här!

Lunchkursen: Måndagar kl. 12.00 – 13.00 – startar i december.

Kvällskursen: Torsdagar kl. 19.30 – 20.30 – anmäl dig här!

Helgkursen: Söndagar kl. 16.00 – 17.00 – anmäl dig här!

(Med viss reservation för ändring av veckodag men på samma kurstid som du har valt)

Detta ingår i e-kursen:

Dagens kursbrev med diverse information, övningar och wellnesstips (skickas varje morgon till den mailadress du anger)

4 x föredrag/kursavsnitt (webinar live) där alla deltagare kopplar upp sig online via sin mobil, ipad eller dator.

Webinar 1: Om yoga och meditation

Webinar 2: Om pilates och träning

Webinar 3: Om Ayurveda och mat

Webinar 4: Om spa och dans

Varje webinar erbjuder extra möjlighet för dig som kursdeltagare att ställa personliga frågor direkt till Annette före eller efter föredraget samt kommentera och ställa frågor till hela gruppen via live-chatten. Om du inte har möjlighet att delta på livesändningen kan du se reprisen av varje webinar i efterhand, under hela din aktuella kursmånad.

Unikt medlemskap i Lefterow.com med bl.a. filmade fördjupningar i wellness, Ayurveda, meditation, yoga, pilates, träning hemma, träning utomhus och dans samt träningsfilmer i yoga, pilates och yogalates. Efter kursen har du som deltagare möjlighet att utan extra kostnad licensiera dig till wellnessguide på fritiden (teoriprov och praktiskt prov, 15 minuter via Skype) och fortsätta vårt program och koncept att inspirera andra till mer hälsa och välbefinnande på fritiden.

E-bok, Din guide till wellness (värde 105 kr).

Din guide till wellness är en bok som integrerar traditionell och innovativ hälsa. Innehållet i boken vänder sig till en bred målgrupp och innefattar några av världens mest populära träningsformer och hälsofilosofier. Yoga, pilates, meditation och ayurveda är fyra av åtta delar i boken som alla toppar hälsotrenderna på den globala marknaden. Mat som medicin, träning i vardagen, självbehandling med spa och dans som motion kompletterar de åtta delar som tillsammans utgör Lefterow-metoden.

Här går Annette på djupet av alla aspekter inom hälsa men lyfter även in nya begrepp och kommande trender så som wellness management, wellness economy, digital hälsa och mindset-meditationer. Det finns ytterligare en dimension av boken som vänder sig till alla åldrar genom wellness för barn och wellness mitt i livet.

Din guide till wellness är en tidlös bok som läsaren kan återkomma till i olika skeden av livet för att hitta redskap och verktyg till hälsa och välbefinnande i sin vardag. Digitalt lever boken vidare och uppdateras med nya verktyg.

Fri nedladdning av The Music of Wellness, musik komponerad av Joel Ericsson och Annette Lefterow (musik och sång).

Wellness-gåva (sänds per post)

Du som har facebook konto kan välja att delta i en sluten grupp (endast tillgänglig för din kursgrupp), där du kan ta del av länkar, kommunicera med andra deltagare och vara säker på att inte missa något bonusmaterial m.m.

Pris för kurs inklusive medlemskap, e-bok, musik och wellnessgåva: 495 kr

När du har genomfört ditt köp i wellness-shopen får du ett detaljerat välkomstbrev (mail) med all information du behöver före kursstart inkl. din e-bok som du med fördel kan börja läsa redan nu!

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, en digital wellnessklubb för dig som vill ta hand om din hälsa och välbefinnande.

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: