Wellness och livsbalans

12122807_10153705374712710_6024806613927301527_nHälsorapporten.nu är en portal att hålla ögonen på. Här hittar du hälsoinformation med stor bredd som är nyttig och viktig. Här kan du läsa deras reportage om Lefterow-metoden och nya boken, Din guide till wellness. Till reportaget – klicka här!

Det har varit många föreläsningar, event och intervjuer om boken under denna höst och lansering. Senast i måndags hade jag förmånen att föreläsa för nätverket Shenet tillsammans med Frida Boisen. Temat var givetvis digitalt med tanke på hennes nya bok, Digital Succé. Här en liten film som summerar kvällen som arrangerades av Maria Forssén och Shenet på So Stockholm Gallery.

Och ett härligt blogginlägg om kvällen från Beauty in Bloom. Klicka här!

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, en digital wellnessklubb för dig som vill ta hand om din hälsa och välbefinnande. 

Basmedlemskap är alltid gratis. Bli medlem idag. Klicka här!

 

%d bloggare gillar detta: