Spa och wellness i Italien

FullSizeRender 7Vi reser och tränar mer än någonsin! Träningsresor är populärt och det är härligt eftersom det kombinerar fysisk, mental och fram för allt social hälsa!

Följ med till Italien den 15-21 maj.

Den här resan vänder sig till dig som vill ta hand om det viktigaste du har. Dig själv och din hälsa! Det blir en spännande upptäcks-resa där kropp möter själ, gammalt möter nytt, din inre skönhet möter den yttre och där drömmar möter verklighet. Vi ger dig vägledning och kunskap till ett ökad välbefinnande och bättre hälsa genom föreläsningar, meditationer, yoga, pilates, dans och spa. Det blir en rik vecka fylld av gemenskap, vänskap, nya erfarenheter och insikter och vår förhoppning är att du reser härifrån med en känsla av lycka och harmoni.

Bara att vistas på den magiska plats långt från vardagens stress och jäkt ger en skön känsla av livskvalitét. Här nära den lilla byn Monastero blir du ett med en livsrytm som inte förändrats på århundraden. Här råder lugn och harmoni och naturen är något av de vackraste som finns.

Bara några kilometer härifrån ligger Acqui Terme, en gammal romarstad berömd för sitt hälsobringande vatten. Här badar vi spa-bad och får uppleva en spa-ritual som bygger på tusenårig spa-kultur. En upplevelse som får dig att må fantastiskt. I denna charmiga lilla stad finns också gott om butiker, restauranger och barer. Här stannar vi en eftermiddag och kväll och njuter av den typiska italienska gatubilden, kanske strosar runt i de smala gränderna och njuter av historiens vingslag eller smakar ett glas vin från traktens goda druvor.

Vårt boende är unikt i sitt slag, en gammal vingård omsorgsfullt restaurerad för bekväm rekreation. Rummen är helt nyrenoverade och alla rum har egen terrass eller balkong med en bedårande utsikt över vinfälten. Maten är av högsta kvalitét, lagad med kärlek och närodlade produkter. Middagarna är långa och goda som det sig ju bör när vi är i Italien. Här kan du njuta av gårdens egna viner eller av Piemontes kända viner som t.ex. Barolo, Barbaresco.

Kanske du vill koppla av en stund framför brasan eller njuta av den italienska stjärnhimlen på någon av terasserna innan du lägger dig för att sova din skönhetssömn för att sedan vakna till en ny spännande dag.

Vi som arrangerar resan är:

954653_10151735801622710_485968978_nAnnette Lefterow
Annette är en av Sveriges ledande experter inom wellness, välkänd hälsoprofil och författare. Med 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat sitt eget koncept Lefterow-metoden, som ger 8 vägar till bättre hälsa. Läs mer om Annette här!

Annika Rosén
Annika har i över 20 år jobbat med resor, skönhet, spa och hälsa. Hon har utbildat Spa-terapeuter, massörer och instruktörer inom aerobic. Hon har drivit spa-anläggningar i samarbete med några av de största hotellkedjorna i Sverige. Nu bor hon i Italien och är en av delägarna i Villa La Madonna.

Spa & Wellness
15-21 maj 2016

Vi bor på Vllla La Madonna en mycket vacker restaurerad vingård, som nu är ett hotell av hög klass. Här möts det gamla genuina med modern bekvämlighet och design. Alla rum har egen terass eller balkong. Här finns salonger med öppen spis, vinkällare, terasser med magisk utsikt, pool och möjlighet till behandlingar. Hotellets restaurang håller hög klass och du blir serverad det allra bästa från det italienska köket.

Detta ingår i resan:

Flyg Stockholm – Milano
Transfer ca 1,5 tim
Del i dubbelrum
Helpension
Alla Föreläsningar
Yoga, pilates, dans och meditationer
Spa-ritual i Acqui Terme
Spa-eftermiddag med gröna drinkar, massage, etc.
Vin, ost och olivoljeprovning
Magi under stjärnhimlen, en kväll i andlighetens tecken
Pris 15 900 kronor

Mer information och bokning: 

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, en digital wellnessklubb för dig som vill ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande. 

 

 

%d bloggare gillar detta: