Lefterow.com blir Wellnessbylefterow.com

Lefterow.com blir Wellnessbylefterow.com välkommen till en ny upplevelse av wellness online. Min nya digitala wellnessvärld hittar du på wellnessbylefterow.com, där du bl.a. kan besöka flera digitala rum inom Lefterow-metoden.

yogarummet hittar du varierande pass för din vardagsyoga inne- och utomhus. När du besöker pilatesrummet finns instruktioner, tips och olika träningspass. Meditationsrummet är fyllt av en digital buffé med guidade meditationer för alla vardagssituationer. Spa hemma rummet bjuder in till sköna wellnessritualer där du kan ta hand om dig själv lite extra.

Inspirationsrummet har jag laddat med en mix av träningstips, mikroträningspass och lite annat smått och gått. I föreläsningsrummet kan du lyssna på föreläsningar och i wellnessköket hittar du utvalda recept.

Dessutom har jag ett privat rum som heter Anelow, en förkortning av mitt namn (smeknamn) Annette Lefterow. Här kommer jag att dela personliga reflektioner kring livsbalans, mina egna upplevelser, mitt liv som författare, digital producent och wellnessprofil – ja, allt mellan himmel och hav, livsstil och välbefinnande.

Wellnessbylefterow.com smygstartar nu i sommar och blommar ut i fullt utbud under hösten. Om du tidigare har registrerat medlemskap i Lefterow.com behöver du inte göra något eftersom Lefterow.com är en del av Wellness by Lefterow som nu får nytt namn och utseende. Du får fortsatt medlemsbrev och använder den nya portalen i all enkelhet. Ingen inloggning behövs i nuläget. Medlemskap är kostnadsfritt och kommer så alltid att vara.

Inbjudan till premiärwebinar för wellnessbylefterow.com kommer inom kort!

Vi ses online på wellnessbylefterow.com

Annette Lefterow

Din guide till wellness

Wellnsscitat by Annette Lefterow

Wellnesscitat juni

Livet är som en melodi och jag lyssnar till mina inre toner. Jag sjunger ut min livsglädje och tar för mig av allt som är. Det här är min tid och mitt liv att leva, älska och omfamna.

%d bloggare gillar detta: