Dag 29 – Sommarläsning och Yogalates DVD

I nya numret av tidningen HÄLSA nr. 8 ingår en Yogalates DVD med två olika passBild tillsammans med mig.

Ett pass på 5 minuter (vilket är mitt wellness motto per dag) som du kan göra direkt i sängen när du vaknar eller på en yogamatta om du föredrar det. Passet passar bra när som helst på dygnet så klart men på morgonen behöver vi väcka kroppen lite extra.

På filmen får du även ett 20 minuters pass med träning som ger styrka, balans och smidighet till kropp, tanke och själ. Här är ryggen i fokus och passet är smärtlindrande och rehabiliterande för dig som har eller har haft ryggproblem.

Stärk din osynliga korsett av styrka med Yogalates.

Tidningen är dessutom fyllt av hälsonyttig kunskap för inspiration och avkoppling

Dag 29 av 31 julidagar mot bättre balans med wellness från Lefterow.com 

 

 

%d bloggare gillar detta: