Stillhet. Kärlek. Glädje

BildVi börjar en ny månad med många ljusa, varma och vackra höstkvällar. Så här på kvällskvisten vill jag rekommendera dig en stilla kvällsmeditation utomhus. 

Gå till en plats där du känner dig trygg och harmonisk. Ta med dig en filt att sitta på och en filt att svepa runt om dig. Sätt dig bekvämt till rätta och blunda. Andas mjukt och sakta igång din meditativa andning – inandning och utandning möts i ett behagligt tempo.

Fokusera på att släppa taget om dina tankar, stanna upp i nuet och låt allt vila på utsidan medan du vilar dig på insidan. 

Fokusera därefter på kärlek. Kärleken till dig själv. Känn hur omfamnar dig själv med värme, uppskattning och omtanke. Oavsett hur din dag har varit, vilka du mött och vilka tankar som snurrat i ditt huvud så finns just nu, bara just nu.

Fokusera nu på glädje. Tänk på det som gör dig glad, stark, inspirerad och kraftfull. Fyll ditt inre med din inre passion. Du äger din tanke och du kan styra den precis så som du vill.

Stillhet. Kärlek. Glädje.

Störst av allt är tacksamheten. Avsluta din meditation och varje dag i tacksamhetens magiska energi och ditt liv kommer att förändras till det bättre.

Din tanke är din möjlighet att uppleva livet från den ljusa sidan. Ta på dig kärlekens glasögon och var tacksam för det som är just nu.

Namasté,

Annette

Dagens wellnesstips från Lefterow.com 

 

%d bloggare gillar detta: