Ett gott slut inför ett nytt år…

Bild

Tiden går fort. Underbart är kort. Var närvarande i nuet. Lev här och nu. Snart lyssnar vi på nyårstalet från Skansen och orden ringer in det nya året storslaget och välbekant.

Många citat och fraser kretsar kring vår tid. Ibland upplever vi att den går långsamt medan vi för det mesta kämpar med att få den att räcka till. Tid är en tidsbrist i en allt mer uppbokad vardag.

Så här inför ”ett gott slut” är det bra att i lugn och ro summera året som gått och sätta goda intentioner för det nya. Och att kommande år göra samma summering och utvärdera dina intentioner för året som gått. Man hinner inte alltid allt man vill, planerat och tänkt. Du kan med gott samvete flytta över drömprojekt till nästa års balans- och resultaträkning.

Man kan se varje år som ett eget bokslut i livet. En sak är säker, det blir inte alltid som man tänkt sig även om den så attraktiva attraktionslagen säger att det blir precis så som man har tänkt sig. Man kan reflektera mycket över det men för att göra det enkelt. Tänk, känn och upplev dina dagar så nära din egen sanning och önskan som möjligt.

Tänk som du vill att det ska bli. Det är en förutsättning att dina tankar harmoniserar med din känsla och dina mål i livet.

”Alla goda ting är 3” tips för ett god nyårsbalans:

  1. Bestäm 3 värdeord för 2015 (t.ex. kärlek, energi, harmoni)
  2. Skriv ner 5 vardagsstrategier som du vill följa och som skulle förenkla samt förbättra din vardag
  3. Skippa nyårslöftet och låt varje dag vara som en nyårsdag med en ny möjlighet att förändra ditt liv till det bättre.

Var inte hård mot dig själv. Var snäll!

Sätt inte orealistiska mål. Sätt flera mindre delmål och några större mål.

Låt livet ta sin tid. Det gör det oavsett. Låt 2014 ebba ut i lugn och ro….

Lev nu. Lev väl. Lev balanserat.

Tävla och vinn dagens julklapp.

Ett årsmedlemskap plus för två personer i Lefterow.com under 2015 inkl. en Yogalates DVD (värde 1 439 kr).

Ni får bl.a. tillgång till yoga, pilates, yogalates och wellness träning online. Läs mer här! Vi väljer även ut 10 vinnare som får en fri nedladdning av valfritt träningspass i wellness-shopen. Svara på följande fråga:

 

Dagens wellnesstips från Lefterow.com – registrera ditt medlemskap online (kostnadsfritt)

 

 

%d bloggare gillar detta: