Wellness-podden är en av många nyårsnyheter från Lefterow.com

IMG_0492

Nu ebbar det gamla året ut och snart ringer nyårsklockorna för 2015. 

Nyårslängtan, nyårshopp och nyårslöften. 2014 blev ett premiärår för Lefterow.com med wellness online, en digital hälsoplattform. Och vi har nyligen passerat 100 000 wellness-intresserade medlemmar. Men vi är långt ifrån klara, färdiga, gå 😉

Wellness-podden är en av årets nyheter 2015 som ingår i basmedlemskap (utan kostnad). Här får du en liten introduktion.

För dig som vill ha mer wellness rekommenderar jag att uppgradera dig till medlem plus. Du får tillgång till träningsfilmer i bl.a. yoga, pilates, meditation och yogalates. Utöver det föredrag och kursavsnitt i Lefterow-metoden, dvs. yoga, pilates, meditation, ayurveda, mat, träning, spa och dans. Bland andra nyheter kan nämnas månadens webinar, wellness-chatten och en övningsbank i yoga A-Ö som fylls på varje vecka. Läs mer här!

Dagens wellnesstips från Lefterow.com – registrera ditt medlemskap online (kostnadsfritt)

 

%d bloggare gillar detta: