Stötta forskningen om hälsa och berika dig själv på vägen…

Filmen är från en av många aktiviteter med föreningen 1,6 & 2,6 miljonerklubben. Som alltid när jag är ute och föreläser eller som moderator mixar jag in lite wellness- och danspauser med glimten i ögat. Skratt, dans och glädje för kropp, tanke och själ.

Som ambassadör för föreningen under ett antal år har jag haft nöjet att både delta och betrakta den kraftfulla framfarten i föreningens hjärta med Alexandra Charles som ordförande. Medlemsavgiften går till arbetet med att samla in pengar till förmån för forskning på kvinnors hälsa. Men som medlem får du så mycket mer, t.ex. medlemstidningar, möjlighet att boka aktiviteter, resor, hälsodagar och kurser till medlemspriser. Dessutom erbjudanden från olika partners och sponsorer till föreningen. Men fram för allt en unik gemenskap inom Sveriges största förening för kvinnor – och nu inte bara för kvinnor 😉 Männen är lika så välkomna.

Varför inte börja året med ett gott syfte. Stötta forskningen. Stötta framtidens hälsa. Bli medlem idag så kanske vi ses på en danspaus runt om i landet under 2015 🙂

På deras webb kan du läsa mer om föreningen, aktiviteter, lyssna på Lycko-podden, läsa bloggar om bl.a. psykologi, inspiration, wellness och resor.

Besök 1.6 miljonerklubben och 2.6 miljonerklubben.

Bli medlem här!

Dagens wellnesstips från Lefterow.com 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: