Stoppa semesterstressen redan NU!

PalmvidhavetSköna maj är en månad som på många sätt utmanar vår balans. Oregelbundna veckor, helgdagar och halvdagar. Semesterstressen gör sig påmind med brist på tid före semestertid. Många kämpar för att ”göra rent på kontoret”, komma i semesterform och semesterplanerna går på högvarv med prioriteringar, funderingar och ekonomiska beräkningar.

Stoppa stressen redan nu! Låt dig inte dras med i virvelvinden. Tona sakta in till sommartiden, avsätt tid för vila och boka inte upp alla dagar och alla stunder för att hinna med allt du vill ha gjort innan du ääääntligen blir ledig.

Det slutar oftast med att du behöver använda en semestervecka bara för att återhämta dig! Kom i semesterbalans i god tid. Planera din tid. Planera din energi.

Ta hand om dig!

Dagens wellnesstips från Lefterow.com 

 

%d bloggare gillar detta: