Ny mindset meditation. Det är bara att lyssna och hänga med!

IMG_1737Egenvård är som att driva ett företag med dig själv som ägare, ledare och anställd. Du behöver en inre balans- och resultaträkning, delmål, långsiktiga mål, struktur, verktyg och ett välgörande bonussystem. Nyckel till fungerande egenvård är förmågan att leda dig själv till bättre hälsa genom friskvård.

Fysisk hälsa, mental hälsa och social hälsa. Tre viktiga aspekter för att skapa balans i tillvaron. Med dagens mindset meditation får du ett effektivt program som stärker fram för allt din mentala kraft och närvaro i nuet. Upprepa övningen minst tre gånger i veckan för att dämpa stress och optimera din kraft genom andningsövningar och guidad meditation.

Dessutom får du 10 affirmationer som stärker ditt inre ledarskap genom wellness management. Tänk om. Tänk rätt. Tänk nu.

Klicka här för att lyssna på podden!

Dagens wellnesstips från Lefterow.com

 

%d bloggare gillar detta: