Träna dina fötter…

IMG_5006Hälsa från topp till tå eller från tå till topp?! 

En huvudsak för min wellness är eg. en sak för fötterna, dvs. träning för fötterna. Precis som orden säger Free your mind and the rest will follow.. hävdar jag att om du tränar dina fötter så tränar du hela kroppen.

Styrka, balans och smidighet koordineras med små, effektiva övningar på stående fot. Balansövningar, stampövningar och dynamiska rörelser utgör den perfekta kombinationen för dina fötter.

När jag föreläser brukar jag alltid bjuda deltagarna på några effektiva minuter av detta och jag skojar ofta om att man ska stå på tå, även utan klackar. Här hittade jag en bild på Marilyn Monroe som tycks ha kommit på samma sak 😉

Gå och stå – upp på tå!

Här kommer övningarna du behöver:

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, en digital wellnessklubb för dig som vill ta hand om din hälsa och välbefinnande. Bli medlem idag!

 

%d bloggare gillar detta: