Ge kärlek. Få kärlek. Känn kärlek.

IMG_1506Allt som du tänker på och ger energi ökar, expanderar och växer. Både det som är bra och mindre bra. Tänker du kärlek så ökar du din kärleksenergi. Tänker du oro så ökar du din orosenergi. Tänker du stress så ökar du din stress.

Du när dina tankar. Du när dina handlingar. Du blir vad du tänker. Så…

Tänk om. Tänk rätt. Tänk så som du vill känna, vara och leva. 

Dagens wellnesstips = kärlek. Låt denna dag fyllas av och med kärlekens kraft. Ge kärlek till dom som delar din dag. Le mot världen. Le inom dig själv. Ge en kram och du får en kram. Ge ett uppskattande ord/sms och du får uppskattning i retur.

Ge och få. Få och ge. 

Låt denna dag (och alla dagar) vara och bli en kärleksdag.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, en digital wellnessklubb för dig som vill ta hand om din hälsa och komma i livsbalans. Registrera ditt basmedlemskap här (kostnadsfritt) 

 

%d bloggare gillar detta: