Wellness vecka

Yoga-Annette7 dagar mot bättre balans med lefterow.com

Idag startar wellness-veckan!

Harmoni Måndag

Yoga Tisdag

Detox Onsdag

Power Torsdag

Kärlekens Fredag

Kreativ Lördag

Meditativ Söndag

Harmoni Måndag. Ny vecka med vardagens rutiner så väl som avvikelser och pågående förändringar. Varje dag utmanas vår balans, i det lilla som i det stora. Vart du än befinner dig nu… hemma med en kopp kaffe, på tåget, i bilen eller på jobbet så pågår en inre balanserande process som du kan ta vara på, förstärka eller ”missa” helt.

Du, ditt inre jag, strävar efter balans. Kalla det magkänsla, intuition eller ”bara en känsla” men ditt mentala immunförsvar jobbar för ditt eget bästa 24/7. Ibland kan vi tappa balansen och därmed slå ut och försvaga vårt eget immunförsvar, fysiskt som mentalt.

Harmoni Måndag handlar om att dämpa stress och lyssna, känna in din egen känsla. Du kanske tänker ”Det har jag inte tid med idag”… eller ”Känner mig för stressad att ens tänka tanken”… eller ”Orkar inte”… MEN du behöver bara ett redskap… ditt medvetna andetag.

Dagens harmoniövning.

1. Uppmärksamma ditt andetag då och då under dagen och kvällen. Använd effektiva andningsövningar. Eller ta bara några extra djupa andetag!

2. Ersätt ”stressiga tankar” med ”harmoniska och tacksamma tankar”

3. Blunda då och då och ”släta ut” bekymmersamma rynkor 😉

Denna vecka kör vi en ny övning varje dag och ser till att du boostar din wellness och får en härlig höstvecka, come rain or come shine!

Häng med! 

Dagens wellnesstips från Lefterow.com 

Registrera ditt medlemskap online idag och var med i veckans utlottning av en fri deltagarplats på höstens utbildningsdag till Wellnessguide Inspiratör. (Basmedlemskap är alltid gratis)

Bild 1

%d bloggare gillar detta: