Årets första Wellness Webinar med Annette Lefterow

Bild 5Månadens Wellness Webinar är en av årets nyheter från Lefterow.com

Som medlem plus i Lefterow.com ingår månadens webinar för medlemmar + en gäst. Basmedlemmar köper sin biljett till medlemspris. Och alla är välkomna att lyssna och delta i månadens föreläsning online.

För att fira Lefterow.com 2015 och premiären av årets första Wellness Webinar bjuder vi på alla biljetter helt utan kostnad vid första eventet. 

Tid: Onsdag den 28 januari kl. 19.00 – 20.00

Du kan titta på föredraget direkt från din mobil, ipad eller dator. Du kan chatta direkt online under föredraget med andra deltagare, ställa frågor samt ladda ner en gratis E-bok som ingår i föredraget. Du kommer inte att synas eller höras för andra deltagare så du kan lugnt sätta dig rätt till rätta och njuta av en skön wellness-stund tillsammans.

Missa inte premiären av årets första Welllness Webinar. Registrera dig här och nu!

Dagens wellnesstips från Lefterow.com 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: