Ny mindset meditation – lyssna och häng med!

IMG_7191I veckans avsnitt av Ledarpodden för Veckans Affärer kan du prova en mindset meditation som heter energipaus. Den passar bra när du befinner dig mitt i stressen, före ett möte, under ett möte eller när krafterna har tagit slut. Den passar även bra att göra tillsammans i grupp. Riktigt bra fungerar den i tunnelbanan 😉

Denna vecka är Alexandra Charles gäst i veckans podd och du får ta del av hennes tankar kring hälsa och ohälsa i vår nutid. Det blir lite av varje om mycket!

Dessutom premiärprat om nya Hälsopriset som ges ut av 1,6, & 2,6 miljonerklubben. Vem blir årets författare, årets hälsoprofil, årets inspiratör, året innovatör, årets sociala medier profil och vem får juryns hederpris? Alla kan nominera och alla kan vinna! Läs mer här.

Det är bara att lyssna och hänga med!

Starta podden – klicka här.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com

 

%d bloggare gillar detta: