Sprid hälsa. Bli wellnessguide.

Lefterow_tag_2014_CMYKOnline utbildning wellnessguide

Utbilda dig till wellnessguide och inspirera både dig själv och andra till mer wellness och hälsa i vardagen. Som wellnessguide på fritiden får du tillgång till en egen digital hälsoplattform med all pedagogisk kunskap du behöver som hälsoinspiratör.

Utbildningen består av 8 kursavsnitt (filmade workshops och teori), en för varje del av Lefterow-metoden: yoga, pilates, meditation, mat, träning, ayurveda, spa och dans. Du bestämmer själv i vilken takt du vill gå kursen. Vi rekommenderar ett kursavsnitt per vecka, totalt 8 veckor.

När du är klar med utbildningen skriver du ditt teoriprov i lugn och ro. Vi bokar därefter in ett 15 minuters online möte via Skype, där vi går igenom ditt prov, ställer ev. kompletterande frågor och startar upp dig som wellnessguide.

Som wellnessguide på fritiden kan du bl.a:

  1. Hålla ett miniföredrag med koncept presentation
  2. Arrangera wellnessträffar enligt vår manual
  3. Ta del av nyheter och förslag hur du kan inspirera andra till mer hälsa
  4. Starta din egen wellnessblogg på wellnessportalen
  5. Delta i live webinars enbart för dig som är wellnessguide

Hälsa är funktion. Wellness är den kunskap som du behöver för att ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande på bästa sätt. Vi hjälper dig att vägleda andra.

Bli wellnessguide och sprid hälsa.

Börja din utbildning idag. Boka här!

Dagens wellnesstips från Lefterow.com

 

 

%d bloggare gillar detta: