Umgås med dig själv…

IMG_8812Att vara sin egen bästa vän och supporter är livsnödvändigt. Din inre guide till livet måste pysslas om och den måste få pyssla om dig. Intuition och magkänsla beskriver den känsla som vi tonar in till när vi är närvarande inom oss själva och medvetna i det som är just NU.

Kärleken till dig själv är en livslång relation som behöver vård och näring. I går fick jag frågan: ”Vem är du?!” och jag svarade: ”En människa i  ständig förändring”… dvs. den jag var igår är jag inte idag… och den jag kommer att vara i morgon är inte den jag är idag 😉

Vi kan välja, skapa, förnya, förändra och fram för allt förbättra oss med varje ny dag.

Meditation är ett nyckel till välmående. Man kan meditera på många olika sätt. Lyssna till tystnaden. Rör dig långsamt. Vila när du är aktiv. Träna din meditativa andning.

Tillbringa minst 5 minuter om dagen i absolut tysthet och ensamhet. Träd in i ditt eget Universum. Tillåt dig tid med dig själv. Du kommer att bli balanserande på ett helt annat sätt.

Du är din egen bästa livsguide. 

Dagens wellnesstips från Lefterow.com 

 

%d bloggare gillar detta: