Var dig själv!

Bild 2Träna på att vara dig själv idag!

Ja, visst kan det låta konstigt men i en värld som denna kan man både förminska sig, tappa tron på sig själv och försvaga sig i anpassning till andra personer eller situationer. Vissa kör på, utan tvekan och med total tillit och kraft. Andra förlorar sig i andras kraft. Vissa känner sorg och svaghet i sitt inre och tappar kraft och energi i nuet.

Så är dagens sanning. Dystert? Mmmm, MEN tack och lov för mental styrketräning, meditation, yoga, visualisering, en solig promenad, kärlek och sanna vänner. Det finns många redskap du kan ta till för att vända dig från motgång till medgång, sorg till glädje, deppigast till vårgladast.

Dagens wellnesstips är att bara vara du. Ta för dig av dagen. Stå upp för dina värderingar. Våga lita extra! Ta en positiv risk. Gör något utöver det vanliga.

Våga vara modig!

Dagens wellnesstips från lefterow.com

%d bloggare gillar detta: