Sport Competence – Sveriges idrottsportal

omslagsbild-2Sport Competence – Sveriges idrottsportal.

Nu har Sverige fått en ny och innovativ idrottsportal som samlar kompetens och välkända föreläsare online. Så här presenteras företaget på sin portal:

Sport Competence är en svensk innovation för svensk idrott – och motions-rörelse. Här finns landets främsta kompetens inom svensk idrottsrörelse samlad digitalt och integrerad i en lättanvänd IT plattform. Tillgången till denna expertis ses som ett komplement till idrottens traditionella utbildnings-verksamhet. Detta innebär att alla medlemmar inom din förening eller organisation har tillgång till denna kompetens när du vill, det enda du behöver är internetuppkoppling. Vi tror lärande sker i en process, därför kan du både studera digitala föreläsningar och seminarier, ställa frågor och boka möten online i realtid med experterna. Sport Competence kan liknas med idrottens digitala evolution – Sport Competence – http://www.sportcompetence.se 

417018_356705404361774_670380575_nHär finns bl.a. tre föreläsningar med Annette Lefterow om wellness, yoga och en tränarutbildning online för dig som vill jobba med Footballates.

Läs mer om föreläsningarna här!

Dagens wellnesstips från Lefterow.com, en digital wellnessklubb för dig som vill ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande.

 

%d bloggare gillar detta: