Kom i sommarbalans med wellness på 31 dagar

Lefterow.com31 dagar för kropp, tanke och själ. Juli är den perfekta månaden att ta hand om din hälsa och välbefinnande. Satsa på din hälsa i sommar. Kom i balans i god balans, dvs. utan stress och prestation. Lite ger mycket. 5-15 minuter wellness om dagen räcker.

Nu hittar du juli månads wellnessprogram på lefterow.com – det handlar om att skapa goda rutiner.

Uppnå harmoniska resultat genom hållbara och enkla rutiner i sommar med lefterow.com. Dagliga rutiner, veckans rutiner, wellness mat 5:2 rutiner och härliga små måsten som att bara vila, slänga det dåliga samvetet, ta hand om dig och må bra – helt enkelt. Logga in och följ dina nya rutiner.

Varje dag får du ett wellness-sommar-tips som du enkelt kan göra på 5 minuter. Allt från en övning i yoga, pilates eller yogalates, tankevitamin eller meditation, recept på wellnessdrink och smoothies, spatips eller balanstips.

Veckans wellnessprogram och dagens wellnesstips ingår i medlemskap utan kostnad på lefterow.com. Om du inte redan är medlem anmäl dig idag och var med i utlottningen av ett uppgraderat medlemskap i juli med tillgång till sommarens träning online. Du blir del av en medlemsklubb med enorm växtkraft. Vi har nu passerat 16 000 medlemmar efter endast 5 månader online.

Önskar du att få dagens wellnesstips direkt till inboxen kan du prenumerera eller logga in och ta del av din wellness när du vill.

Läs mer på Lefterow – din guide till wellness

IMG_7191

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: