Ratta in tanken på nystart…

IMG_2455Månadens tema på Lefterow.com är mental styrketräning och förmågan att göra en nystart i livet när man har hamnat lite under isen eller bara behöver förnya sin energi, inspiration och motivation samt stärka självkänslan. 

Ge dig själv 15 minuter om dagen med månadens alla övningar och du kommer att bli förundrad över hur ”lite” kan ge ”mycket”. På Lefterow.com hittar du en egen medlemssida för mental styrketräning i maj. Där finns bl.a. ett 15 minuters yogapass som du ska göra helst varje dag eller så ofta du kan!

Dagens övning börjar med fem intentioner:

1. Jag släpper taget om det gamla och ser fram emot en ny början för och med mig själv.

2. Jag väljer bort tankar som kritiserar mig själv och min förmåga här och nu.

3. Jag uppskattar den jag är, som jag är just nu idag och vet att jag kommer ge min kropp den egenvård och aktivitet som den förtjänar idag och varje dag framåt.

4. Jag gör så gott jag kan. Jag är värd min egen omtanke och kärlek.

5. Det kommer att bli en fantastisk månad!

6. Din egen….

Dagens övning:

Skriv ut eller skriv upp ovan intentioner på en lapp som du alltid bär med dig. Sätt på dig mjuka och sköna promenadkläder. Promenera 15 minuter eller längre och lyssna samtidigt på den här guidade meditationen:

Avsluta promenaden med att upprepa dina intentioner.

Dagens wellnesstips från Lefterow.com

Prova yogapasset som hör till månadens program. Bli medlem här!

 

%d bloggare gillar detta: