Stå dig stark – en mindset meditation

IMG_1689Varannan vecka blir det Wellness Management i Ledarpodden för tidningen Veckans Affärer och varannan vecka kan du lyssna på spännande intervjuer med Annika Dopping och ledande ledare inom framtidens ledarskap.

Denna vecka handlar podden om vikten av ett balanserat ledarskap, både för dig privat och även i kommunikationen med andra oavsett om du är ledare för andra eller leder dig själv. Vi är alla chefer över vår egen hälsa och livsstil.

Wellness Management är ett program som stärker det hälsosamma ledarskapet genom att bygga styrka, balans, trygghet och medveten närvaro i nuet. Med hjälp av mindset meditationer kan du dämpa stress och hantera din reaktion i realtid.

BildI veckans program får du prova en övning som heter Stå dig stark. Den kan du göra på bussen, i tunnelbanan, innan ett möte, inför en presentation eller annan situation som utmanar dig på olika sätt. Passar även bra inför ett tandläkarbesök 😉

Lyssna på podden här!

Stå stark och lär dig balansera det som händer mellan balans och obalans. 

I morgon är det dags för ett spännande event om Hälsa & Ledarskap i samarbete med Dagens Medicin och Veckans Affärer. Läs mer här!

Dagens wellnesstips från Lefterow.com 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: